Blog

Vesti
02 januar 2016

„Riblja čorba“ izvela za Novu godinu baladu koju fanovi 100 GODINA nisu čuli uživo!

Bora i ekipa su fanovima u Pirotu priredili nekoliko neočekivanih momenata kad je repertoar u pitanju

Riblja čorba

Foto: Riblja čorba

Riblja čorba” je sinoć, na koncertu za doček Nove godine u Pirotu, priredila fanovima nekoliko velikih iznenađenja kad je repertoar u pitanju, a jedno od najvećih je, svakako, sjajna balada koju Bora i ekipa više od četvrt veka nisu uživo izveli. 

U pitanju je pesma “Celu noć te sanjam” koja zatvara album “Priča o ljubavi obično ugnjavi”, a uživo je svirana samo na promotivnoj turneji po izlasku te ploče. 

Potpisnik ovih redova svedok je scene sa prvog koncerta “Riblje čorbe” u Kombank Areni 2007, kada su dva fana silno razočarana izašla iz hale, jer nije odsvirana – upravo ta pesma. Došlo je, konačno, vreme da se raduju – ne samo oni, već mnogi koji je vole.

Evo kako je to izgledalo u Pirotu. Tu su delovi nekoliko pesama – između ostalih i “Celu noć te sanjam“. Pažljivi pratioci Čorbinih koncerata primetiće još neke novine u repertoaru

Obožavaoci “Čorbe” već duže vreme znaju – sutra (2. januar) sledi prava poslastica za njih! Bend će, posle više od dve decenije, održati prvi koncert klupskog tipa u Beogradu, i to u Mikseru (21), a predgrupa će biti “Texas Flood”.

Foto: Telegraf

Pošto će, sva je logika, “Celu noć te sanjam” biti na repertoaru i u prestonici, da se podsetimo kako u celini zvuči balada za koju je muziku napisao Miša Aleksić, a tekst, naravno, Bora Đorđević:

Izvor. telegraf.rs