BORISAV ĐORĐEVIĆ - BORA

Na humanitarnom projektu "Zemljo moja", Bora je pevao u pesmi "Zemljo moja" zajedno sa ostalim izvođačima. Album je objavila produkcija Sound Records.


ZEMLJO MOJA
(SOUND RECORDS -2001)

Tokom 2001. godine, Bora je radio i sa Bajom Malim Knindžom na albumu "Đe si legendo". Zajedno sa Bajom pisao je tekst za pesmu "Kuća časti". Album je objavila izdavačka kuća Renome.


BAJA MALI KNINDŽA
ĐE SI LEGENDO (RENOME -2001)

Iste godine, Bora je pisao tekst za Batu Vujoševića, za festival u Budvi. Pesmu je aranžirao D. Abadić, muziku je radio L. Đokaj, a pesma se zove "Ljubav prošla" i nalazi se na albumu "Veče mediteranskih pjesama".


BUDVA 2001
VEČE MEDITERANSKIH PJESAMA (CENTROSCENA -2001)

Krajem te godine objavljen je album "Kalendar" Dejana Cukića i Spori ritam benda. Na tom albumu Bora se pojavljuje kao koautor teksta i izvođač delova pesme "I Can't Get No Satisfaction". Album je objavio BK Sound.


DEJAN CUKIĆ & SPORI RITAM BAND
KALENDAR (BK SOUND -2001)

Bora i Riblja čorba pojavili su se kao gosti na koncertu grupe LEGENDE održanom 26. januara 2002. godine u beogradskom Sava -centru. Sa tog koncerta postoji bootleg izdanje koje se zove "Legende uživo Sava centar 2002". Bora je sa LEGENDAMA nastupio u dve pesme - "Pobratime pobro meni nije dobro" i "Točak života", a sa Ribljom čorbom takođe u dve pesme - "Ljubav ovde više ne stanuje" i "Pogledaj dom svoj, anđele".


LEGENDE
UŽIVO SAVA CENTAR 2002 (BOOTLEG -2002)

Iste godine, na albumu PRLJAVOG INSPEKTORA BLAŽE I KLJUNOVA "Pare ne vraćamo", Bora se pojavljuje se kao tekstopisac u pesmi "Častan policajac". Album je objavio ITMM.


PRLJAVI INSPEKTOR BLAŽA I KLJUNOVI
PARE NE VRAĆAMO (ITMM -2002)

Na koncertu, DVD izdanju Music Star Production "Vera, nada, ljubav", koji je održan u Sava centru 15. septembra 2002. godine, Bora je pevao sa Biljom Krstić i njenim BISTRIK BENDOM u pesmi "Od pole idat babo".


KUĆA NA PUTU
DOBROTVORNI KONCERT
VERA, NADA, LJUBAV (MUSIC STAR PRODUCTION -2002)

Početkom 2003. godine, Bora je učestvovao na albumu "Vaskršnji koncert za vaskršnji manastir - sve što diše neka hvali Gospoda - aliluja". Tu je pevao u pesmi "Ljudi likujte" sa dečijim horom Hrama Svetog Save - RASTKO I STEFAN. Album je objavio PGP RTS.


VASKRŠNJI KONCERT ZA VASKRŠNJI MANASTIR
SVE ŠTO DIŠE NEKA HVALI GOSPODA
ALILUJA (PGP RTS -2003)

Na albumu "Pod sjajem zvezda", Bora se pojavljuje kao tekstopisac u pesmi "Vatra, zemlja, vazduh, voda", koju peva Željko Savić sa simfonijskim orkestrom. Ovaj DVD objavio je Hemofarm.


POD SJAJEM ZVEZDA
(HEMOFARM -2003)


BORA 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17


MIŠA, VICKO, RAJKO, BAJAGA, VLAJKO, DŽINDŽER, ĆUTURA, VLADA, ILKE, NIDŽA

 

©Copyright 2007. All Rights Reserved. | Contact Us
Oficijalni Website grupe Riblja Čorba