BORISAV ĐORĐEVIĆ - BORA

Godine 1999, na Zaninom albumu "Prijatelji", Bora je pisao tekstove za dve pesme - "Balkanska" i "Pusti me". Album je objavio PGP RTS.


ZANA
PRIJATELJI (PGP RTS -1999)

Početkom 2000. godine, na albumu "Tamo gde počinje ljubav" Zorana Brankovića, Bora je radio tekst i pevao u pesmi "Nostalgija". Album je objavio HI FI Centar.


ZORAN BRANKOVIĆ
TAMO GDE POČINJE LJUBAV (HI FI CENTAR -2000)

Iste godine, na albumu "Okano" Zdravka Čolića, Bora je radio tekstove za pesme "Idem da odmorim" i "Mjerkam te, mjerkam" na muziku Zdravka Čolića. Album je objavila produkcija BK Sound.


ZDRAVKO ČOLIĆ
OKANO (BK SOUND -2000)

Krajem godine, Bora je učestvovao na albumu "I ja sam zvezdaš". Tu je pevao zajedno sa Delčom i Acom Seltikom u pesmi "Samo jedna je Zvezda". Album je objavila beogradska izdavačka kuća Automatik Records.


I JA SAM ZVEZDAŠ
(AUTOMATIK RECORDS -2000)

Početkom 2001. godine pojavljuje se na albumu grupe LEGENDE “Antologija” kao gost u pesmi “Točak života”. Tu je pevao zajedno sa Legendama. Album objavljuje HI FI Centar.


LEGENDE
ANTOLOGIJA (HI FI CENTAR -2001)

Zatim na dečijem albumu "Deci muzičari s ljubavlju", Bora je pričao bajku "Tri praseta". Pored Bore, bajke su pričali: Cane, Gile, Blaža, Đule, Vasil i drugi. Album je objavio PGP RTS.


DECI MUZIČARI S LJUBAVLJU
(PGP RTS -2001)

Sredinom 2001. godine, na albumu Olivera Mandića "The Best of", Bora je pisao refren u pesmi "Ako lažem tu me seci" a Marina Tucaković strofe. Na kraju je Marina Tucaković potpisana kao kompletni tekstopisac. Album je objavio City records.


OLIVER MANDIĆ
THE BEST OF (CITY RECORDS -2001)

Na mini albumu “Bora Čorba & Lavovi” (džingl za kladionicu Lavovi) radi muziku, tekst i peva. Za tu priliku Vlada Barjaktarević je programirao matricu i svirao klavijature a Vidoja Božinivić - Džindžer je odsvirao sve gitare. Taj mini album su objavili Lavovi za svoje potrebe.


BORA ČORBA & LAVOVI
(LAVOVI -2001)


BORA
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17


MIŠA, VICKO, RAJKO, BAJAGA, VLAJKO, DŽINDŽER, ĆUTURA, VLADA, ILKE, NIDŽA

 

©Copyright 2007. All Rights Reserved. | Contact Us
Oficijalni Website grupe Riblja Čorba