Hronologija – 2010

22. februar.

U prodaji se pojavljuje živi album “ Niko nema ovakve ljude“ sa koncerta u beogradskoj Areni održanog 31.10.2009. godine. Kao izdavač ovog albuma, duplog CD – a i DVD -a, potpisana je beogradska izdavačka kuća “City Records“

4. mart.

U beogradskom Sava centru održana je manifestacija i dodela nagrada “Beogradski pobednik“ gde je za najbolji pop sastav 2009 proglašena Riblja čorba a za najbolji rok sastav 2009 proglašena grupa Van Gogh. Ova nagrada je još jedan dokaz koliko trajemo, izjavio je Bora za novinare.

31. jul.

Na Ohridskom Beer Festu između ostalih izvođača nastupila je i Riblja čorba. Tokom pesme “ Ljubav ovde više ne stanuje “, veseli fanovi u pripitom stanju su bacili flašu Skopskog piva na binu. Flaša je nažalost pogodila Džindžera u glavu i morali smo da prekinemo koncert na 10 minuta koliko mu je trebalo da dođe sebi.

OHRIDSKI BEER FEST 2010.

19. avgust.

Naš prvi nastup na osmom beogradskom Beer Fest – u prošao je iznad svih očekivanja. Prema policiskim podacima to veče je bilo najposećenije tokom višednevnog trajanja

Beer Festa, tačnije bilo je oko 100 000 ljudi koji su u glas pevali naše pesme. Prizor je bio veličanstven.

BEOGRADSKI BEER FEST 2010.

3. oktobar.

Na manifestaciji pod nazivo “Grožđebal“ u Sremskim Karlovcima, na trgu Branka Radičevića, Čorba je nastupila pred enormnim brojem posetilaca. Svi prilazi ka Sremskim Karlovcima su bili zakrčeni saobraćajem, tako da Bora nije mogao da stigne na zakazan početak koncerta. Zahvaljujući našim prijateljima bajkerima, koji su ga dovezli motorem, koncert nije mnogo kasnio i sve je prošlo kako treba.

26. novembar.

U malom vojvođanskom gradiću Kać održana je velika manifestacija pod nazivom “Čvarak Fest“ u Sportskoj dvorani Hram koja se nalazi u sklopu Svetosavskog doma. Najbolje čvarke koje smo u životu jeli su upravo bili tu. Posle dobrih čvaraka sledila je još bolja svirka.

BEK STEJDŽ I KARTA SA ČVARAK FEST – a, 2010.

1. decembar.

Trećeg novembra 2010. godine desio se zemljotres u Kraljevu. Povodom toga organizovali smo humanitarni koncert u Trsteniku a sav prihod sa koncerta išao je ugroženim porodicama.

HUMANITARNI KONCERT U TRSTENIKU 2010.

28. decembar.

Na vrhu zgrade CK naš najbolji Srpski fudbaler Dejan Stanković je pravio privatnu proslavu povodom nagrade “Zlatna lopta“ koju je dobio od FSS – a. Imao je veluku želju da mu mi sviramo na žurci a ta želja mu se ostvarila te večeri.