MIROSLAV MILATOVIĆ - VICKO

Početkom 2002. godine, na trećem albumu Kraljevskog Apartmana "Rocker", Vicko je potpisan kao autor teksta pesme "Crni konjanici". Album je izdao Rock Express Records.


KRALJEVSKI APARTMAN
ROCKER (ROCK EXPRESS RECORDS -2002)

Sredinom 2002. godine, u studiju "London", Vicko je započeo snimanje dečijeg albuma "Dečaci o devojčicama". Pozvao je devet svojih kolega da gostuju na albumu - Đorđa Davida, Bajagu, Boru Čorbu, Bilija Kinga, Žiku Milenkovića, Inspektora Blažu, Pileta (Alisa), Đuleta (Van Gogh) i Dejana Cukića. Na albumu se nalazi deset pesama (deset ženskih imena) i svako od njih pevao je po jednu pesmu. Desetu je otpevao Vicko, koji je bio autor svih tekstova i muzike. Klavijature je svirao Vasil Hadžimanov, a gitare i produkciju je radio Danilo Pavićević. Sredinom 2003. godine, album je objavljen u izdanju Kanal D Production.


VICKO
DEČACI O DEVOJČICAMA (KANAL D PRODUCTION -2003)

U jesen 2003. godine, Vicko pomaže svojim prijateljima iz lista "Bre" u realizaciji projekta THE BREND-a, albuma "Ja da ti pevam". Snimalo se u Studiju 6 Radio Beograda, a Vicko je svirao bubnjeve u četiri pesme - "Oprosti nam Slobo", "Zenica blues", "Šta da radim kad ne mogu" i "Avionu sklepaću ti krila". Izdavač albuma bio je PGP RTS.


THE BREND
JA DA TI PEVAM (PGP RTS -2003)

Početkom 2005. godine radio je sa grupom DŽOKER iz Beograda koju su činili: Ivana Mladenović (vokal), Imer Ajdinović (gitara), Ljubiša Dimitrijević (bas) i Vicko (bubnjevi). Grupa je u Čorbinim "pauzama" svirala domaće rock’n’roll standarde u Beogradu i okolini.


DŽOKER 2005: Imer, Ivana, Vicko, Ljuba

Na koncertu grupe Alogia, koji je održan 13.05.2005. godine u beogradskom SKC-u, zajedno sa Džindžerom Vicko se pojavljuje kao specijalni gost i svira u pesmi "Gde si u ovom glupom hotelu". Taj živi album početkom 2006. godine objavljuje beogradska izdavačka kuća One Records.


ALOGIA
PRIČE O VREMENU I ŽIVOTU
LIVE AT SKC 13.05.2005 (ONE RECORDS - 2006)

Tokom leta 2006. godine Vicko zajedno sa ostalim članovima Riblje čorbe svira i peva na albumu "Pesme severa" zvezdinih navijača - delije sever. Taj album je rađen u studiju "Riblja Čorba" a producirao ga je Bora Đorđević. Objavili su ga navijači za svoje lične potrebe.


PESME SEVERA
PESME NAVIJAČKE GRUPE "DELIJE SEVER" (DELIJE SEVER - 2006)

Početkom 2007. godine, zajedno sa Nikolom Zorićem, Hanom Vučićević i Draškom Jankovićem, Vicko radi na dečijem albumu “ Ekološka žurka “ beogradskog dečijeg hora “ HORISLAVCI “. Tu je uradio muziku i tekstove za pesme - “ Na tebi je da odlučiš “ i “ Ekološki čuvari “ a muziku i tekst za pesmu “ Epsova deca “ uradio je zajedno sa Hanom Vučićević. Producira i aranžira, zajedno sa Nidžom i Hanom, prvih pet pesama a u njima i svira gitare. Taj album, krajem Marta 2007. godine, objavljuje One Records samo za potrebe E.P.S. - a.


HORISLAVCI
EKOLOŠKA ŽURKA (ONE RECORDS - 2007)

Zatim iste godine Vicko svira bubnjeve na albumu ’’RADIJSKI FESTIVAL 07 – Vol.1’’ u pesmi ’’Kroz trnje do zvezda’’ za koju je Bora radio muziku i tekst a koju je odpevao Najda - pevač grupa: SMAK, GENERACIJA 5, itd...). Izdavač tog albuma je ’’ FERAS S, S MUZIKA ’’. Orijentacioni datum izlaska je kraj 2007. godine.

RADIJSKI FESTIVAL 07
VOL. 1 (FERAS S, S MUZIKA - 2007)

Mada je celokupan materijal snimljen još 2006 – 2007 godine, album ’’ Samo pokušavam da živim’’, Beogradske rokerke Olivere Dragićević – Skvo, početkom 2008. objavljuje Beogradska izdavačka kuća ’’Rock Express Records ’’ . Na tom albumu Vicko je radio muziku i tekst zajedno sa Oliverom za dve pesme : ’’Kao kapi kiše’’ i ’’Dobra stara vremena’’. U tim pesmama je i svirao bubnjeve.

OLIVERA DRAGIĆEVIĆ – SKVO
SAMO POKUŠAVAM DA ŽIVIM (ROCK EXPRESS RECORDS – 2008)

VICKO 1, 2, 3, 4, 5

BORA, MIŠA, RAJKO, BAJAGA, VLAJKO, DŽINDŽER, ĆUTURA, VLADA, ILKE, NIDŽA

 

©Copyright 2007. All Rights Reserved. | Contact Us
Oficijalni Website grupe Riblja Čorba