VIDOJA BOŽINOVIĆ - DŽINDŽER

U jesen 2003. godine, Džindžer je gostovao na albumu "Ja da ti pevam" grupe THE BREND. Svira je gitaru u dve pesme - "Neke su stranke lagale birače" i "Avionu sklepaću ti krila". Izdavač tog albuma je PGP RTS.


THE BREND
JA DA TI PEVAM (PGP RTS -2003)

Početkom 2004. godine, zajedno sa Borom Đorđevićem i Vladom Barjaktarevićem, snimio je džingl za fudbalski klub Železnik iz Beograda, pesmu koja se zove "Lavovi u Evropi". Tu pesmu su objavili Lavovi samo za svoje potrebe.


LAVOVI U EVROPI
(LAVOVI -2004)

Na koncertu grupe Alogia održanog 13.05.2005. godine u beogradskom SKC-u, Džidžer se zajedno sa Vickom pojavljuje kao specijalni gost i svira u pesmi "Gde si u ovom glupom hotelu" za koju je on radio muziku. Taj živi album početkom 2006. godine objavljuje One Records.


ALOGIA
PRIČE O VREMENU I ŽIVOTU
LIVE AT SKC 13.05.2005 (ONE RECORDS - 2006)

Početkom 2006. Godine Džindžer gostuje na ambijentalnom albumu Jana Nemečeka (sina Roberta Nemečeka sa kojim je Džindzer svirao u Rock mašini) After Image. Album sadrzi DVD I CD izdanje, Džindžer se pojavljuje samo na CD-u u pet-šest tema. Izdavač ovog albuma je MCF Records iz Beograda.


JAN NEMEČEK
AFTER IMAGE (MCF Records – 2006)

Tokom leta 2006. godine Džindžer zajedno sa ostalim članovima Riblje čorbe svira i peva na albumu "Pesme severa" kojeg su osmislili navijači - delije sever i realizovali ga uz pomoć Riblje čorbe. Taj album je sniman u studiju "Riblja Čorba". Producirao ga je Bora Đorđević a navijači su ga objavili za svoje potrebe.


PESME SEVERA
PESME NAVIJAČKE GRUPE "DELIJE SEVER" (DELIJE SEVER - 2006)

2007. Džindžer svira gitare u pesmi ’’Kroz trnje do zvezda’’ za koju je Bora radio muziku i tekst a koju je odpevao Najda - pevač grupa: GENERACIJA 5, SMAK, itd...). Ona se nalazi na albumu ’’ Radijski festival 2007 – Vol. 1’’ a izdavač tog albuma je ’’ FERAS S, S MUZIKA ’’. Orijentacioni datum izlaska je kraj 2007. godine.

RADIJSKI FESTIVAL 07
VOL. 1 (FERAS S, S MUZIKA - 2007)

Mada je celokupan materijal snimljen još 2006 – 2007 godine, album ’’ Samo pokušavam da živim ’’, Beogradske rokerke Olivere Dragićević – Skvo, početkom 2008. objavljuje Beogradska izdavačka kuća ’’Rock Express Records ’’. Na tom albumu Džidžer je svirao gitare u dve pesme : ’’ Kao kapi kiše ’’ i ’’ Dobra stara vremena ’’.

OLIVERA DRAGIĆEVIĆ – SKVO
SAMO POKUŠAVAM DA ŽIVIM (ROCK EXPRESS RECORDS – 2008)

DŽINDŽER 1, 2, 3, 4, 5,


BORA, MIŠA, VICKO, RAJKO, BAJAGA, VLAJKO, ĆUTURA, VLADA, ILKE, NIDŽA

 

©Copyright 2007. All Rights Reserved. | Contact Us
Oficijalni Website grupe Riblja Čorba