VLADIMIR BARJAKTAREVIĆ - VLADA

Iste godine, radio je kao producent i programer u pesmi Saše Dragića "Sumnjam", koja je rađena za MESAM - POP FESTIVAL '96, a koju je pevala Snežana Jandrlić. Ta pesma se nalazi na albumu "MESAM '96" koji je izdao PGP RTS. Pesma je snimana u studiju O.


MESAM
POP FESTIVAL (PGP RTS -1996)

Godine 1998, na albumu pevača RUN GO-a "Daleko je ljubav i mir", Vlada je radio muziku za tri pesme: "Matorac", "Majstori" i "Zona sumraka", aranžmane za osam pesama "Matorac", "Prijatelju dovedi svirače", "Majstori", "Ljubav i mir", "Balkan", "Od đavola crnja", "Zona sumraka" i "Miris Dunava". Programirao je sve instrumente sem gitara, i svirao klavijature. Album je objavio City Records.


RUN GO
DALEKO JE LJUBAV I MIR (CITY RECORDS -1998)

Sledeći Vladin muzički izlet zabeležen je 2001. godine, kada na Borinom projektu "Bora Čorba i lavovi" (džingl za kladionicu "Lavovi") radi kao snimatelj, svirač i programer. Taj singl izdali su "Lavovi" u promotivne svrhe.


BORA ČORBA & LAVOVI
(LAVOVI -2001)

Godine 2002., na albumu "Dr. Under" grupe VAN GOGH svirao je klavijature u pesmi "Klupko", programirao neke instrumente, radio kao snimatelj i producent. Album je objavio HI FI Centar.


VAN GOGH
DR. UNDER (HI FI CENTAR -2002)

Iste godine, na trećem albumu grupe OK BAND, Vlada se pojavljuje u ulozi snimatelja. Album je objavio City Records.


OK BAND III
(CITY RECORDS -2002)

Od 1. septembra 2002. godine, Vlada više nije član Riblje čorbe.VLADA
1, 2, 3,


BORA, MIŠA, VICKO, RAJKO, BAJAGA, VLAJKO, DŽINDŽER, ĆUTURA, ILKE, NIDŽA

 

©Copyright 2007. All Rights Reserved. | Contact Us
Oficijalni Website grupe Riblja Čorba