VLADIMIR BARJAKTAREVIĆ - VLADA

Posle ovog snimka Vlada je napustio grupu VAN GOGH. Početkom 1993. godine, radio je na prvom albumu grupe NEVERNE BEBE kao asistent snimatelja. Album je objavila produkcija Take It Or Leave It iz Beograda.


NEVERNE BEBE I
(TAKE IT OR LEAVE IT -1993)

Iste godine, na albumu "Tao" pevačice JAZZY BELL, Vlada je svirao klavijature i bio aranžer u pesmama: "Put" i "Kraljica noći". Album je objavio PGP RTS.


JAZZY BELL
TAO (PGP RTS -1993)

Krajem 1993. godine, uoči albuma "Zbogom Srbijo", Bora je radio muziku za pozorišnu predstavu "Tamna je noć". Zvao je Vladu da mu bude programer, snimatelj, aranžer i klavijaturista na tom projektu. Pošto mu se dopalo kako je Vlada to uradio, pozvao ga je na snimanje albuma "Zbogom Srbijo", a posle toga i u bend. Vlada je postao zvanični član Riblje čorbe 20. februara 1994. godine, na svirci u Bačkoj Palanci.


TAMNA JE NOĆ
(UPC VUK KARADŽIĆ KULT -1993)

Van Riblje čorbe, Vlada je sarađivao i sa Bajagom. Godine 1994, na Bajaginom albumu "Ni na nebu ni na zemlji", Vlada je radio kao snimatelj u sedam pesama: "Naslovna tema" (verzija I), "Ni na nebu ni na zemlji", "Moji drugovi" (verzija I), "Beograd '93", "Ni na nebu ni na zemlji" (instrumentalna verzija), "Moji drugovi" (verzija II) i "Naslovna tema" (verzija II). Taj album objavio je PGP RTS.


BAJAGA
MUZIKA IZ FILMA "NI NA NEBU NI NA ZEMLJI" (PGP RTS -1994)

Te godine Vlada je radio i na Mandinom albumu "Životinje i ljudi". Pisao je muziku za tri pesme: "Kuče" (zajedno sa Borom), "Klizava" i "Indijanci". Svirao je klavijature u svim pesmama i bio tonski snimatelj. Album objavljuje ZAM.


MANDA
ŽIVOTINJE I LJUDI (ZAM -1994)

Na drugom albumu grupe MINĐUŠARI Vlada je radio kao ton-majstor i programer. Taj album objavili su WIT i PGP RTS. U to vreme radio je i kao tonac na koncertu grupe VAMPIRI u Sava centru, na Dan zaljubljenih. Sa tog koncerta postoje snimci koji do sada nisu objavljeni.


MINĐUŠARI
IDEM DO KRAJA (WIT - PGP RTS -1994)

Krajem 1994. godine, radio je kao snimatelj i producent na demo-snimcima Vickovog bena INDIJANCI. Snimci su rađeni u studiju Adam, a nalaze se na bootleg izdanju "Indijanci - demo '94".


INDIJANCI
DEMO '94 (BOOTLEG -1994)

Snimanje prvog albuma grupe INDIJANCI počelo je 16. aprila 1995. godine u studiju Vesa u Košutnjaku. Vlada je radio kao snimatelj i producent. Album je iste godine objavila izdavačka kuća ITMM.


BORA ČORBA
NJIHOVI DANI (SIM - RADIO BIJELJINA -1996)

VLADA 1, 2, 3,


BORA, MIŠA, VICKO, RAJKO, BAJAGA, VLAJKO, DŽINDŽER, ĆUTURA, ILKE, NIDŽA

 

©Copyright 2007. All Rights Reserved. | Contact Us
Oficijalni Website grupe Riblja Čorba