MIROSLAV ALEKSIĆ - MIŠA

Iste godine, Miša je producirao album grupe WARRIORS. Album je objavio PGP RTB 7. septembra 1983. godine.


WARRIORS
WARRIORS (PGP RTB -1983)

Krajem 1983. godine - zajedno sa Bajagom - pisao je pesme za album Biljane Petrović "Pesme sa autoputa". Miša je radio muziku za pesmu "Čekajući taksi", na Bajagin tekst, a muziku za pesmu "Nemoj da misliš da je ova pesma za tebe" uradio je zajedno sa Bajagom. Tekst je radio Bajaga. Album je izašao u izdanju produkcije Sarajevo disk. Sledeće godine - ponovo zajedno sa Bajagom - Miša je pisao pesme za album Biljane Petrović "Ne veruj muškarcima". Miša je pisao muziku a Bajaga tekstove za pesme "Zasviraj mi rock'n'roll" i "Mrzim sećanja". Album je sniman u studiju "Druga maca", a izdao ga je Diskos.

BILJANA PETROVIĆ
PESME SA AUTOPUTA (SARAJEVO DISK -1983)
BILJANA PETROVIĆ
NE VERUJ MUŠKARCIMA (DISKOS -1984)

Početkom juna 1993. godine - zajedno sa B. Đorđevićem, V. Barjaktarevićem i V. Božinovićem - Miša je producirao album sa muzikom iz pozorišne predstave "Tamna je noć". Album je izdao UPC Vuk Karadžić Kult, samo u promotivne svrhe.


TAMNA JE NOĆ
(UPC VUK KARADŽIĆ KULT -1993)

Sledeći Mišin muzički izlet zabeležen je na albumu "Tao" pevačice JAZZY BELL. Pisao je muziku za četiri pesme: "Nemoj" (tekst Bajaga), "Bitlsi" (tekst G. Janković), "Znam" (tekst G. Janković) i "Jesen" (tekst G. Janković). Pored muzike radio je i aranžmane za pesme "Ljubav" i "Magle", a bio je i muzički producent albuma. Album je objavio PGP RTS.


JAZZY BELL
TAO (PGP RTS -1993)

Godine 1994, producirao je CD MINĐUŠARA "Idem do kraja" koji su izdali PGP RTS i WIT.


MINĐUŠARI
IDEM DO KRAJA (PGP RTS I WIT -1994)

Iste godine sarađivao je sa Mandom radeći muziku za dečiji album "Životinje i ljudi". Na tekstove Bore Đorđevića, Miša je radio četiri pesme: "Beli meda", "Bube", "Ale i bauci", a jednu - "Slonovska" - napisao je zajedno sa Džindžerom. Album je objavio ZAM.


MANDA
ŽIVOTINJE I LJUDI (ZAM -1994)

Sredinom 1996. godine, na Borinom solo-albumu "Njihovi dani", Miša je učestvovao u pravljenju aranžmana i bio koproducent, zajedno sa M. Popovićem, V. Barjaktarevićem i B. Đorđevićem. Album je objavio SIM Radio Bijeljina, a kasnije ONE records.


BORA ČORBA
NJIHOVI DANI (SIM RADIO BIJELJINA -1996)

Godine 1998, na albumu RUN GO-a "Daleko je ljubav i mir", Miša je radio muziku na Borine tekstove, i to u pesmama: "Ti me uništavaš", "Znaj" i "Od Đavola crnja". Miša je bio producent albuma. Album je objavila produkcija City Records.


RUN GO
DALEKO JE LJUBAV I MIR (CITY RECORDS -1998)


MIŠA
, 1, 2, 3, 4


BORA, VICKO, RAJKO, BAJAGA, VLAJKO, DŽINDŽER, ĆUTURA, VLADA, ILKE, NIDŽA

 

©Copyright 2007. All Rights Reserved. | Contact Us
Oficijalni Website grupe Riblja Čorba