| Autor |
Poruka |
< Koncerti ~ Parni valjak u Areni u oktobru |
| Homer J. Simpson |
Poslao: Pet Jul 30, 2010 11:21 am |
|
|
Pridružio: 07 Jul 2010
|
|
| Nazad na vrh |
|
| Draza |
Poslao: Pet Jul 30, 2010 11:37 am |
|
|
Pridružio: 05 Feb 2007
|
Парни ваљак у арени?? Ок... не знам зашто групе које не могу да напуне ни пола арене праве концерте ту,али то није мој проблем  |
_________________ Човек се држи за реч
а во за рогове |
|
| Nazad na vrh |
|
| Draganica |
Poslao: Pet Jul 30, 2010 7:26 pm |
|
|
Pridružio: 09 Sep 2009
|
| Drazo nije mi jasan tvoj stav, i ne znam zasto mislis da ne mogu da je napune? |
_________________ Ko zna glasove misli, retko kada se oglasi glasom govora.
Ljudi se postuju recima, a vole cutanjem... |
|
| Nazad na vrh |
|
| Draza |
Poslao: Sub Jul 31, 2010 3:52 am |
|
|
|
Draganica :: Drazo nije mi jasan tvoj stav, i ne znam zasto mislis da ne mogu da je napune?
Зато што не могу... |
а во за рогове |
|
| Nazad na vrh |
|
| solecar |
Poslao: Sub Jul 31, 2010 10:21 am |
|
|
Pridružio: 12 Feb 2007
|
Draza :: Парни ваљак у арени?? Ок... не знам зашто групе које не могу да напуне ни пола арене праве концерте ту,али то није мој проблем 
Pa nije riblja čorba jedini izvođač koji može da napuni beogradsku arenu. Barem meni tako izgleda da neki misle , ali nema veze , jer svako ima pravo na svoje mišljenje. Ja u svakom slučaju idem na njihov koncert , bez obzira na to koliko će biti popunjena arena. Meni je potpuno nebitno da li će neki izvođač da napuni ili ne arenu , jer ja idem da ga slušam zato što volim njegovu muziku. U svakom slučaju , ti izvođači koje ja slušam nisu kao neki strani reperi , koji sviraju u Beogradskoj areni , iako su prodali svega hiljadu ulaznica. |
_________________ sole records |
|
| Nazad na vrh |
|
| Djeneral |
Poslao: Sub Jul 31, 2010 11:44 am |
|
|
Pridružio: 09 Nov 2007
|
Draza :: Парни ваљак у арени?? Ок... не знам зашто групе које не могу да напуне ни пола арене праве концерте ту,али то није мој проблем 
Velika je verovatnoća da hoće... 15 000,to se računa kao puna...a tu prave svi živi jer za cenu Arene dobijaju vrhunski prostor,akustika,mogućnosti koje pruža...nama dodatnih troškova,sve je tu...na kraju se najviše ona isplati... |
_________________ Veliko, veliko hvala
necu da budem dvorska budala
nadjite drugog, ko vas jebe
ja sam budala samo za sebe |
|
| Nazad na vrh |
|
| Homer J. Simpson |
Poslao: Sub Jul 31, 2010 6:31 pm |
|
|
Pridružio: 07 Jul 2010
|
| Ne znam koliko je Arena isplativa,negde sam citao koliko kosta iznajmljivanje(zaboravio sam cifru,ali znam da je cena da se useres)ali cinjenica je da u BG-u trenutno nema boljeg mesta za rock koncert od Arene.Odnosno Arena jeste najbolja,delimicno i zato sto je jedini pravi prostor za rock izvodjace...Tas je super mesto ali se raspada,Sava centar i Dom sindikata nemaju parter,t.j ima dosta sedecih mesta(tako da to nije pogodno za rock)Gledao sam na netu koncert koji je Parni valjak imao u ZG areni i cini mi se daje bilo super...Ako bi napravili nesto slicno bilo bi sjajno.Ne znam da li ce napuniti Arenu,ali valjda njihov menadzment vodi racuna o tome,mada bilo je nekih koncerata u Areni sa jako slabom posetom,da li su ti izvodjaci sami sebe precenili ili je u pitanju nesto drugo,tesko je reci.Sigurno da Valjak igra na kartu da 20 god.nisu bili ovde i svirali.S druge strane od raspada SFRJ muzicka scena se dosta izmenila,pa se sada logicno postavlja pitanje koliko je u stvari Parni valjak realno popularan.Recimo,da li je neko ko je rodjen npr 1992 imao prilike da slusa Valjak...Ploce i kasete nisu u modi,dakle jedino putem mp3 ili putem neta.Pravi fanovi su oni malo stariji,koji su slusali Valjak 80-ih,e sad,sigurno je da ce se neki potruditi da dodju,ali mnogi nece hteti da se cimaju.Valjak na ovdasnjem trzistu nije aktivan 20 god i pitanje je koliko pravih fanova imaju...Ali oni su bili bitan faktor YU rock scene,i sigurno da zasluzuju dobar koncert.Dakle ,ako logicno gledamo postoje razlozi ZA i PROTIV koji se odnose na posecenost u Areni,ali koliko god publike da bude,svirka bi trebalo da bude vrhunska,jer oni su profesionalci.Mislim da ce biti solidna poseta,ali ne znam da li ce Arena biti puna(Ja bih voleo)Mozda je sigurnija varijanta praviti koncert u Pioniru,pratiti prodaju karata,i eventualno napraviti 2 vezana koncerta.Doduse,problem Pionira je sto je prebukiran,posebno kad pocne kosarka...Sacekajmo oktobar pa cemo videti... |
_________________ I'm in no condition to drive...wait! I shouldn't listen to myself, I'm drunk! |
|
| Nazad na vrh |
|
| Draza |
Poslao: Sub Jul 31, 2010 6:49 pm |
|
|
|
Homer J. Simpson :: .S druge strane od raspada SFRJ muzicka scena se dosta izmenila,pa se sada logicno postavlja pitanje koliko je u stvari Parni valjak realno popularan.Recimo,da li je neko ko je rodjen npr 1992 imao prilike da slusa Valjak....
Управо на то сам и мислио. Волео бих да напуне Арену, али стварно не знам колико је то могуће. Па ни Ван Гог није ни изблиза напунио Арену... У сваком случају, вероватно ћу ићи. |
а во за рогове |
|
| Nazad na vrh |
|
|
|