riblja-corba.com forum
Autor Poruka

<  Razno  ~  Koji sport trenirate?

Homer J. Simpson
Poslao: Ned Jul 18, 2010 6:01 pm Odgovoriti sa citatom
Pridružio: 07 Jul 2010 Poruke: 185
Kratko i jasno,koji sport trenirate i koliko dugo?
P.S mala napomena:CIRKANJE NIJE SPORT-NAZALOST
Ja ne treniram nista,mada se mislim da pocnem tradicionalni aikido(To je ono sto radi Steven Seagal,inace majstor aikidoa 7.dan)Mada mi je sad mozda i kasno da pocinjem,ja sam vec mator-83.godiste

Poslednji izmenio Homer J. Simpson dana Ned Jul 18, 2010 11:41 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Draza
Poslao: Ned Jul 18, 2010 7:14 pm Odgovoriti sa citatom
Pridružio: 05 Feb 2007 Poruke: 1523 Lokacija: Bežanijska Kosa
Trenirao karate godinama, nekoliko stilova(sotokan-crni pojas, vado rju i goju rju plavi i kjokusin plavi) ali sam prestao pre par godina. Malo sam trenirao boks i judo, a poslednje 2 godine treniram mma.

Homer J. Simpson
Poslao: Ned Jul 18, 2010 7:20 pm Odgovoriti sa citatom
E odlicno Drazo,ti si covek od iskustva.Sta ti licno mislis o tradicionalnom aikidu,da li znas nekoga ko trenira,i sta mislis da li je kasno daj a pocnem sa treninzima.Naravno trebao sam poceti kao klinac,ali sad sta je tu je,racunam da nikad nije kasno...Medjutim ni moja konstitucija nije bas idealna za treniranje,visok sam 180-185 cm a imam 95kg,sto je malo previse,mada ne znam da li to ima veze sa treninzima...
Draza
Poslao: Ned Jul 18, 2010 7:36 pm Odgovoriti sa citatom
Pazi, mene aikido ne privlaci jer je slabo primenljiv. Mene interesuju sportovi koji imaju prolaznost u MMA i u realnosti(jedan od razloga sto vise ne treniram karate) a to su boks, tajlandski boks,rvanje, brazilski dziudzicu. Ako bi da treniras rekreativno, aikido je sasvim ok, smrsaces sigurno, bices razgibaniji, steci malo kondicije a i nauciti da se odbranis. Sto se godina tice, nije ti kasno, a posebno posto u aikidou takmicenja ne postoje. Sad, ja aikido ne bih trenirao, ali nasi ciljevi sto se tice sporta su verovatno potpuno razliciti Wink

Homer J. Simpson
Poslao: Ned Jul 18, 2010 8:22 pm Odgovoriti sa citatom
Koliko ja vidim,ti treniras da bi to primenjivao u praksi,t.j da bi lemao ljude okolo. Very Happy Salim se naravno.Ne znam samo sto mislis da aikido nije primenljiv u praksi.Moj drugar ima crni pojas 2.dan a on kaze da je aikido vrlo mocan 1 na 1 i da je u takvim situacijama aikido najbolja vestina.Ali ocigledno da se misljenja ljudi razlikuju,i da svako hvali svoj sport.Ali naravno,bitno je da se trenira,niko ne vezba da bi se kasnije tukao na ulici i pravio probleme.Doduse ja u mma nisam bas vidjao aikido majstore(znam da u aikidou nema takmicenja jer je aikido pre svega defanzivan)Ali sam gledao Seagala na raznim seminarima i impresioniram sam njegovim pokretima i potezima.Vrlo je verovatno da cu uskoro poceti da treniram,pa cu videti sta ce ispasti od svega.A sto se tice MMA malo mi je to surovo,neznam da li si ti imao borbe(verovatno si sparingovao)ali ja ne bih smeo da udjem u kavez ni za zivu glavu.Sto se tebe tice,nadam se da cu u buducnosti moci da kazem(kada budes bio MMA sampion)E sa ovim deckom sam se dopisivao na forumu Very Happy
Draza
Poslao: Ned Jul 18, 2010 10:06 pm Odgovoriti sa citatom
Vidi, koliko ces ti nesto primeniti zavidi od tvojih sposobnosti. Moze da se desi da fudbaler izudara boksera... Sto se tice efikasnosti razlicitih vestina, gledaj UFC 1-15, i bice ti jasno zasto to kazem. Aikido, karate(koji sam trenirao), taekwondo,kung fu,nindzicu i ostale holivudske vestine nisu efikasne. Pa za karate kazem to, a 10 godina sam ga trenirao... MMA je cistiliste od gluposti i vestina koje prolaze na filmu i to je razlog sto tu nema vestina koje sam nabrojao(ima jedan karatista,doduse, i jedan kung fu borac).

Sad, ja ne treniram da se bijem, mozda cu se takmiciti jednom, a sparinge radim na svakom treningu Wink MMA jeste brutalan, ali nije folirantska vestina gde se krijes iza pojasa, velikih ucitelja i ostalih sranja. Izadji u ring, pokazi sta znas i to je to, nema foliranja. Ne hvalim ja MMA zato sto ga treniram, ja sam i krenuo na MMA zato sto je najbolji i najefikasniji, ali nije za svakoga.

Ovde imas interesantnu raspravu na tu temu

http://mmaserbia.com/forum/index.php?topic=1458.0

Homer J. Simpson
Poslao: Ned Jul 18, 2010 10:30 pm Odgovoriti sa citatom
Mene je aikido privukao zbog Sigala,a i rekli su mi da je aikido bukvalno dobar za sva godista i da ne treba neka velika misicna razvijenost,neka sirova snaga...Nemam nameru da vijam pojaseve i slicna sranja,nego da se malo dovedem u red sa kilazom,a napomenuo sam da mi je drug majstor aikidoa pa mi je to nekako najblize.Cisto da imam neku obavezu,posto sam trenutno nezaposlen.Vidim ti si ozbiljno dugo u treningu i sta god nastavio da treniras,nemoj prekidati,bila bi steta posle toliko godina treniranja da postanes neaktivan.Naravno tebi je to sada nacin zivota, i siguran sam da i ne nameravas da prekidas,a i sto bi?Furaj samo napred,mozda od toga moze i lepo da se zivi,npr.kao trener ili nesto sl.U svakom slucaju zivis zdrav zivot.Meni je samo zao sto nisam kao klinac krenuo sa nekim sportom,bilo kojim,(fudbal basket,neki biorilacki)A ne znam ni da sviram neki instrument(sto je takodje steta)pa cu sada pokusati da pocnem da ucim nove stvari,kad mi vreme nije Very Happy
Draganica
Poslao: Uto Jul 20, 2010 12:53 am Odgovoriti sa citatom
Pridružio: 09 Sep 2009 Poruke: 716
Drazo treniras ti jos nesto... Very Happy

Bezanje od mene... Very Happy

Corbofil
Poslao: Uto Jul 20, 2010 5:21 pm Odgovoriti sa citatom
Pridružio: 09 Nov 2007 Poruke: 1076 Lokacija: Banja Luka
Homer J. Simpson ::
Ja ne treniram nista,mada se mislim da pocnem tradicionalni aikido(To je ono sto radi Steven Seagal,inace majstor aikidoa 7.dan)Mada mi je sad mozda i kasno da pocinjem,ja sam vec mator-83.godiste

E sad mi kazes Very Happy

Trenirao kosarku,to sam vec pisao na ovom forumu, ne bih da se ponavljam Very Happy

A volio bih trenirati vaterpolo,to mi je bas dobar sport. Ne volim sportove koji nisu kolektivni kao npr tenis. Ovi borilacki sportovi su prava stvar,bilo koji.Puno koristi ima u tim vjestinama.

Poslao: Pet Jul 30, 2010 11:41 am Odgovoriti sa citatom
Draganica ::

Тек сада видим ово. Хајде видећемо ко ће бежати од кога следећи пут. Толико Wink

Draganica
Poslao: Pet Jul 30, 2010 7:27 pm Odgovoriti sa citatom
Draza ::

Тек сада видим ово. Хајде видећемо ко ће бежати од кога следећи пут. Толико Wink

Hahaha, vazi, ali ja bezati necu... Very Happy Ne mozes mi nista... Very Happy

..principessa...
Poslao: Sre Avg 11, 2010 2:02 pm Odgovoriti sa citatom
Pridružio: 08 Feb 2007 Poruke: 1425 Lokacija: Opatija
Homer J. Simpson ::

ja to ne treniram, ja sam već diplomirala to.. Wink

trenirala sam odbojku i tenis, po dvije godine svako. al daaavno je to bilo!
a sad samo treniram hvatanje buba koje uzgajam na tavanu Very Happy

Poslao: Sub Avg 21, 2010 6:08 pm Odgovoriti sa citatom
Draza ::

Drazo ne vazi se kad dovodis pojacanje... Very Happy Ajde 1 na 1 ako smes... Very Happy :p

Draza
Poslao: Ned Avg 22, 2010 6:02 pm Odgovoriti sa citatom
Ona bi te pojela za dorucak :p

Najveci Borin FAN
Poslao: Ned Avg 22, 2010 8:54 pm Odgovoriti sa citatom
Pridružio: 19 Apr 2008 Poruke: 391 Lokacija: Pale
Drazo, dobice Draganica pojacanje u vidu mene ako ne posaljes sliku ubrzo Laughing

Od kolevke pa do groba Rokenrol i Riblja Corba!!!
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora MSN Messenger

Prikaži poruke iz poslednjih:  

Sva vremena su GMT
Strana 1 od 2
Idi na stranu 1, 2  Sledeci
Napiši novu temu

Skoči na:  

Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu